Профспілка – це надійна опора

5 лет назад 0

Херсонська обласна рада профспілок відзначає своє 70-річчя. З цієї нагоди у великій залі Будинку профспілок відбувся святковий захід. Ювілярів вітали гості з Федерації профспілок України, Херсонської обласної ради, Федерації роботодавців України та ін.

Від імені депутатів Херсонської обласної ради з визначною датою членів профспілок привітав перший заступник голови облради Василь Зеленчук.


«Ви 70 років стоїте на захисті правових орієнтирів. І це важлива справа. Сьогодні ми спостерігаємо низьку заробітну плату, утиск прав працівників, незначну кількість робочих місць, що змушує молодь виїжджати за кордон у пошуках роботи та кращої долі. Проте, в наших з вами силах все змінити! Разом ми зможемо створити сильну державу із стабільною економікою, створити робочі місця, забезпечити комфортне життя кожній українській родині», – зазначив депутат Херсонської обласної ради та побажав всім здоров’я, щастя, успіхів і, в першу чергу, мирного неба над головою.

За словами заступника голови Федерації профспілок України (ФПУ) Євгена Драп’ятого, профспілка – це надійна опора.

«Херсонська обласна рада профспілок є однією з найсильніших в Україні. Ви завжди відстоюєте трудові права працівників, розвиваєте соціальний діалог, виборюючи в безкомпромісній боротьбі гідні умови праці та її оплати, безпеку на робочих місцях і забезпечували надійний соціальний захист» , – зачитав Євген Драп’ятий вітальний лист від голови Федерації профспілок України Григорія Осового.

В знак подяки за чудову роботу заступник голови ФПУ вручив голові Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Анатолію Добровольському символ профспілкових організацій – стиснутий кулак, як символ незламної сили, міцного духу, нескореності, та настінний годинник, як символ нового відліку часу Херсонської обласної ради профспілок.




Також з нагоди ювілейної дати найактивніших членів профспілок нагороджено почесними нагородами Федерації профспілок України.