Протягом доби поліцейські Херсонщини виявили 5 посівів коноплі

6 лет назад 0

В ході проведення профілактичного відпрацювання «Мак» працівники поліції Херсонщини вчора з 5 посівів вилучили 156 кущів коноплі. У м. Нова Каховка працівники поліції виявили 32-річного жителя сел. Райське, який біля очисних споруд вирощував 45 кущів коноплі. У Нижньосірогозькому районі оперативники районного відділення поліції у лісосмузі виявили 53-річного місцевого жителя, який здійснював полив 20 кущів коноплі. У Високопільському районі поліцейські під час проведення санкціонованого обшуку виявили на подвір’ї 36-річного жителя одного з населених пунктів району посів із 16 кущів коноплі.

Також поліцейські встановили, що 47-річний мешканець районного центру в лісосмузі неподалік від с. Потьомкине доглядає за зростанням 30 кущів нарковмисної рослини.

В Новотроїцькому районі оперативники районного відділення поліції в ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 49-річного жителя с. Сергіївка виявили 45 кущів рослини конопля та згортки з 30 грамами подрібненого канабісу і 300 грамами сухого подрібненого маку.

Усе вилучене  направлене на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Оперативно-профілактичне відпрацювання «Мак» триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області