Протягом доби у контрольному пункті «Чонгар» прикордонники заборонили відвідувати Україну 16 іноземцям

7 лет назад 0

На адмінмежі із тимчасово окупованим Кримом прикордонники Бердянського загону продовжують виявляти осіб, які намагаються потрапити на материкову Україну із порушенням чинного законодавства.

Так, лише протягом минулої доби, у контрольному пункті «Чонгар» військовослужбовці відмовили у в’їзді на материкову Україну 7 громадянам Узбекистану, 5 громадянам Киргизстану, двом таджикам і двом азербайджанцям. Як результат, усім іноземцям прикордонники заборонили відвідувати Україну протягом трьох років. Основні причини непропуску це відсутність у громадян спецдозволу на перетин адмінмежі та порушення правил заїзду на тимчасово окуповану територію Крим.

Тому, Бердянський прикордонний загін звертає увагу всіх громадян завчасно готувати документи для подорожі та нагадує, що всі пункти пропуску, що діяли на території АР Крим до анексії, тимчасово закриті.

Крім того, іноземці, які збираються відвідати окуповану територію, повинні прямувати до неї тільки через материкову частину (контрольні пункти «Чонгар», «Чаплинка», «Каланчак») та при собі вони повинні мати дійсний паспортний документ та спецдозвіл, виданий територіальним органом ДМС.

Прес – служба Бердянського прикордонного загону