Проєвропейський тім-білдінг: Європа починається з тебе!

5 лет назад 0

«Європа починається з тебе». Громадська організація «Інтерньюз-Україна» провела низку інформаційно-просвітницьких заходів у Херсоні. З представниками державних установ та бізнесу говорили мовою зустрічей і дебатів, зі студентською аудиторію – мовою змагань та конкурсів.
Європейські цінності, особливості європейського ринку та візові питання, Угода про Асоціацію України з ЄС. Для пояснення важливих питань європейської інтеграції – організатори обрали новий та цікавий формат – інтерактивну гру «Eurosession».
Назви країн-членів ЄС, їх визначні пам’ятки, відомі діячі, твори культури, традиції та історичні події. За хвилину кожна з команд повинна була вгадати як найбільше задуманих слів. Капітан команди «Евро лідери» ділиться, гра вимагає неабиякої зосередженості та асоціативної логіки.
Окрему увагу під час заходу представники громадської організації «Інтерньюз-Україна» приділили питанню здобуття українцями європейської освіти.
«Навчайся в Європі та повертайся» – інформаційний меседж проекту. Чим відрізається навчання у Європі та Україні? Та чому необхідно повертатися та будувати свою кар’єру тут? Відповіді на ці питання херсонська молодь шукали спільно з організаторами. До обговорення приєдналися і викладачі Херсонського державного університету.
Неформальне спілкування та жвавий темп заходу. Своїх вражень від нового формату інформаційних заходів студенти не приховують.
Наприкінці інтерактивної зустрічі спільне фото та цінні подарунки. Учасники заходу зазначають проєвропейський тім-білдінг вдався на всі 100 відсотків. А ось представники «Інтерньюз- Україна» були приємно вражені рівнем обізнаності херсонців в європейській тематиці. Тому підкреслюють – Будуємо Європу разом.