Шахрайства та крадіжки: поліція Херсонщини повідомила про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 627 звернень, серед яких 104 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в наслідок якої одна людина травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 125 адміністративних протоколів, з них 6 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— В Новокаховський відділ поліції звернулась 34-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий та представився працівником банку. В ході розмови зловмисник дізнався реквізити банківської картки жінки, після чого з неї зникли п’ять тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— В чергову частину Скадовського відділення поліції звернувся 67-річний чоловік. Він розповів, що вночі невідомий проник до його гаражу та викрав запчастини до автомобіля та документи. За даним фактом проводиться перевірка.

— В Іванівське відділення поліції звернулась 36-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що замовила тренажер через мережу Інтернет. Жінка перерахувала продавцю шість тисяч гривень передоплати, але свій товар так і не отримала. За даним фактом проводиться перевірка.