Шахрайство та угони: правоохоронці повідомили про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 708 заяв і повідомлень, серед яких 111 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєсстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 146 адміністративних протоколів, з них 12 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

Близько 15:00 в Корабельне відділення поліції звернувся 18-річний житель м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Юнак повідомив, що дві години тому поблизу гуртожитку, розташованому по вул. Острівське шосе 1, невідомий зловмисник незаконно заволодів мопедом заявника «Хонда Діо». Проводиться перевірка.

Близько 18:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 69-річний мешканець Дніпровського району. Чоловік повідомив, що о 15:00 йому зателефонував незнайомець, який представився працівником банку. В ході розмови останній довідався у заявника реквізити його пенсійної банківської картки, після чого з неї зникли 30 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області