Школярі взяли учать у Херсонській літній еколого-біологічній школі

7 лет назад 0

Учні 10-го класу Антонівської загальноосвітньої школи №21 взяли участь у Літній еколого-біологічній школі, яка розпочала свою роботу 12 червня. Про це пише директор школи та депутат Херсонської міськради Галина Луговая у соцмережах.

Літня еколого-біологічна школа була організована в рамках співпраці з Херсонським державним аграрним університетом. 

У програму літньої школи включено багато цікавих заходів. Зокрема, учні познайомились з викладачами ХДАУ, відвідали кафедру агрономії, музей тваринництва та лабораторію при університеті тощо. 

Завдяки співпраці зі студентами, учні на практиці мали змогу вивчати збудників рослин, а саме різні види грибів. Кожен учень міг самостійно розмножити рослини вегетативним способом. У Еколого–натуралістичному центрі молоді та юнацтва учнів ознайомили з видовим складом рослин, які ростуть на території центру, також — із зоологічним куточком. Під час перебування у Літній еколого-біологічній школі учні відвідали агрофірму «Білозерський». Під час екскурсії учні подивилися як вирощують черешню, а також відвідали виробничо-експерементальний Дніпровський осетровий рибо-відтворювальний завод. Дуже сподобалася учням, а особливо хлопцям, виставка сільськогосподарської техніки, яка відбувалася в с. Інженерному. По завершенню літньої еко-школи, вихованці відвідали «Зелені хутори Таврії».

Перебування у Літній біолого-екологічній школі пройшло насичено та цікаво. Учні отримали багато корисної інформації з природничих наук: біології, екології, хімії, яку вони зможуть використати у навчальному процесі вже у новому 2017- 2018 році.