Тарас Батенко: УКРОП Херсонщини стоїть на захисті інтересів громади

6 лет назад 0

19 квітня в головному офісі «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» очільник політсили Тарас Батенко та голова секретаріату Денис Борисенко провели робочу нараду з керівниками Херсонського міського та обласного осередків УКРОПу Олександром Дороновим та Віталієм Богдановим. Під час зустрічі обговорили головні напрями та шляхи розбудови партії на Херсонщині.

«Партія готова підтримати колег в їхньому прагненні щодо посилення позицій УКРОПу на Херсонщині. Їм доведеться подолати чимало чиновницьких перепон! Я впевнений, що з такою командою ми досягнемо успіху, адже вони зацікавлені у відстоюванні інтересів громади та недопущенні зловживань з боку місцевих чиновників. Бажаємо їм успіхів на шляху виборювання справедливості» , – зазначив Тарас Батенко.

За словами голови секретаріату Дениса Борисенка, під час наради досягли необхідного порозуміння.

«Сьогодні плідно поспілкувалися з керівниками Херсонського міського та обласного УКРОПу Олександром Дроновим та Віталієм Богдановим. Зокрема, ми вирішили нагальні питання та говорили про розбудову партії на Херсонщині. Впевнений, що мої колеги гідно захищатимуть інтереси мешканців у регіоні та відстоюватимуть головні цінності УКРОПу», – зауважив Денис Борисенко.

Водночас голова Херсонської міської організації партії Олександр Дронов наголосив на важливості подібних зустрічей та готовності до розбудови осередку УКРОПу.

«Наше першочергове завдання на сьогодні – залучення нових членів УКРОПу, які є професіоналами своєї справи, чітко розуміють ситуацію в місті та області, знають, які механізми треба застосувати для вирішення нагальних питань. Це мають бути фахівці, які зможуть укріпити позиції УКРОПу на Херсонщині. Головною метою міського осередку партії є відстоювання інтересів херсонців» , – сказав Олександр Дронов.

Водночас голова УКРОПу Херсонщини Віталій Богданов підкреслив важливість ефективного використання бюджетних коштів у територіальних громадах.

«У зв’язку з децентралізацією бюджети міст, селищ та сіл отримують чималі кошти, але контроль їхнього використання значно зменшився. Тож УКРОП, відстоюючи інтереси громади, прискіпливо відслідковуватиме ефективне використання цих коштів, щоб чиновники не зловживали фінансами громадян. Херсонські укропівці завжди готові відстоювати інтереси мешканців», – запевнив Віталій Богданов.

На завершення зустрічі Тарас Батенко вручив партійний квиток голові Херсонської міської організації УКРОПу Олександру Дронову та побажав успіхів у партійній роботі.