Транспортна комісія Херсонської обласної ради погодила проекти рішень та розглянула звернення щодо ремонту доріг

5 лет назад 0

У Херсонській обласній раді пройшло засідання постійної комісії з питань архітектури, транспорту, будівництва та житлово-комунального господарства, тарифної політики та взаємодії з підприємствами енергетичної галузі. Під головуванням депутата Віктора Деркача було розглянуто 26 питань порядку денного.

Деякі з питань будуть винесені на сесію облради, яка відбудеться 14 грудня. Так, члени комісії погодили розгляд проектів рішень “Про звіт про виконання обласного бюджету на 2018 рк за підсумками 9 місяців поточного року”, “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2018 рік за січень-вересень поточного року” тощо. Важливо, що депутати рекомендували до розгляду на сесії проекту рішення “Про обласний бюджет Херсонської області на 2019 рік” – вже через тиждень облрада має прийняти головний фінансовий документ регіону. Члени комісії висловили сподівання, що у наступному році на Херсонщині будуть виконані усі заплановані роботи в різних напрямках, а бюджет дозволить регіону розвиватися.

Одними з найважливіших в роботі обласної ради є питання ремонту доріг. На засіданні комісії депутати розглянули звернення від громадян та органів місцевого самоврядування стосовно сприяння з боку облради у вирішенні “асфальтно-ямкових” проблем.