У Херсонському прикордонному загоні військовики нового прибору присягли не зрадити Український державі

3 года назад 0

13 серпня, в управлінні Херсонського прикордонного загону 8 службовців які неощадно вступили до лав прикордонної служби, урочисто склали присягу на вірність України.

Традиційно захід розпочався з виконання Державного Гімну України. Військовослужбовці урочисто присягнули сумлінно та чесно виконувати свій службовий обов’язок та ніколи не зрадити повідомляє на Фейсбук-стрінці Херсонський прикордонний загін.

Керівництво прикордонного загону привітали військовослужбовців із цією знаменною подією у їх житті, а військовий капелан загону благословив прикордонників та окропив свяченою водою.

Прикордонники продовжують набирати у свої ряди військовослужбовців за контрактом. Майже щодня до окремого регіонального центру комплектування звертається молодь з бажанням долучитися до почесної справи охорони державного кордону, адже прикордонник — престижна професія.

Крім того, прикордонники — контрактники мають можливість кар’єрного зросту, вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України.

Охочих вступити на військову службу до Херсонського прикордонного чекають за адресою:

м. Херсон, вул. Перекопська 175, телефон для додаткової інформації: 099 6739943