Юна херсонська зірка презентує кліп на святкуванні дня міста

5 лет назад 0

Найталановитіша та наймолодша «зірочка» Херсонщини – Єлизавета Волощенко. Їй всього 12 років, а на її рахунку перемоги як Всеукраїнського, так і світового рівня. Цього року вона виборола 2 місце для України та Херсонщини у Міжнародному співочому фестивалі у Сан-Ремо. Також дівчинка готує особливий подарунок до 240-ї річниці святкування дня Херсона — відеокліп, який буде представлений на гала-концерті. Тож, ми вирішили поспілкуватися з нею та дізнатися, як проходить дитинство дівчинки та чого вона очікує від цьогорічного святкування дня міста.

Лізо, як розпочалося твоє знайомство з музикою?

— Я просто ходила з татом співати у караоке й одного разу нам запропонували піти до музичної школи, але ми не наважилися. Потім дівчина мого брата зареєструвала нас на конкурс «Маленькі зірки» і там ми познайомилися з моїм першим викладачем Любов'ю Олегівною. Тому ми почали займатися вокалом.

—  Можеш розповісти про свій перший виступ на великій сцені?

— Мій перший виступ на великій сцені – це участь у шоу «Голос діти». Я перший раз у свої 10 років виступала на такій великій сцені і було досить таки страшно. Тоді я пішла в команду Тіни Кароль. Я вибрала саме її, тому що з самого дитинства у мене була мрія потрапити до Тіни, аби почути її пісні вживу та поспілкуватися з нею.

— Як проходить твоє дитинство з постійними гастролями, концертами та репетиціями?

— Мені дуже подобається моє дитинство. Я не шкодую, що почала співати, оскільки я цим живу. Заняття вокалом ніколи не заважали моєму графіку.

— Який із твоїх виступів тобі запам‘ятався найбільше?

— Виступ на «Голос діти» — це просто незабутня подія у моєму житті. Також запам’яталося, як я представляла Україну в Сан-Ремо і виграш у гран-прі «Яскраві діти України». Також гран-прі «Чорноморські ігри» у Скадовську.

—  Можеш розповісти про свою участь у фестивалі в Сан-Ремо?

— В Сан-Ремо я поїхала представляти нашу країну. Це мій перший раз, коли я співала за Україну. Тоді я привезла друге місце. Для мене це була велика честь, оскільки мене відібрали з 20 тис. чоловік.

— Що ти плануєш виконувати на день міста?

— Я буду співати дві пісні. Перша — моя авторська пісня Олексія Пономарьова «Танцюй вся країно», яку я презентувала на «Чорноморських іграх» та друга – Beyonce «Listen».

—  Чого очікуєш від цьогорічного виступу на святкуванні дня Херсона?

— Я вдячна, що мене запрошують на такі концерти та я думаю, що цьогорічний виступ подарує мені багато позитивних вражень та емоцій.

— Що для тебе Херсон?

— Для мене Херсон – це моє місто у якому я народилася. Я дуже люблю Херсон, адже у нас дуже гарне місто та я ним пишаюсь.

—  Стосовно зйомок кліпу, на яку пісню ви знімаєте кліп?

— Ми зараз знімаємо кліп на пісню «Херсон місто наших мрій» композитора Богдан Бутова. Автори слів Анастасія Грищук, Сергій Новачук та Костянтин Рогань. Кліп буде презентований на гала-концерті до дня міста. Вже на цю пісню роблять ротацію на херсонському радіо. Цей кліп буде незвичайний тому, що задіяні методи зйомки, які до цього не використовувалися в Україні, а саме 3D-зйомка.

— Чи виникали якісь складнощі під час зйомок?

— На другий день зйомок, коли ми знімали біля театру, було дуже холодно. А так зйомки проходять нормально.

— Що ти можеш побажати Херсону до його 240-ї річниці?

— Своєму місту я хочу побажати, аби воно і надалі залишалося таким гарним, але, в цей час, щоб постійно розвивалося та змінювалося в кращу сторону. Нехай у нашому місті народжуються нові «зірки», аби ми і надалі прославляли наш Херсон.

Антон Костюк