Ювенальні поліцейські у неділю розшукали двох неповнолітніх дівчат

5 лет назад 0

Лише упродовж неділі ювенальні поліцейські розшукали двох неповнолітніх дівчат, одна з яких втекла з будинку в Херсоні, інша – з учнівського гуртожитку в Генічеську. Неправомірних дій відносно них не вчинялось. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В Генічеський відділ поліції звернувся стурбований батько 15-річної дівчинки, мешканець Іванівського району. Чоловік повідомив, що його донька, яка навчається в м. Генічеськ, пішла з гуртожитку та декілька днів не виходить на зв’язок. На пошуки неповнолітньої були орієнтовані ювенальні поліцейські та особовий склад Генічеського відділу поліції. Поліцейські опитали мешканців гуртожитку, одногрупників дівчини, друзів та перевірили розважальні заклади міста. Знайшли втікачку в селищі за 20 кілометрів від Генічеська вдома у нового знайомого.

Поліцейським неповнолітня розповіла, що посварилась із своїм хлопцем та розбила мобільний телефон. Згодом вирішила помститися йому, познайомилась в районному центрі з юнаком, який запропонував їй пожити кілька днів у нього в селищі. Дівчину доставили в Генічеський відділ поліції та передали батькові.

Цього ж дня в Херсоні з заявою про зниклу 13-річну доньку в поліцію звернулась місцева жителька. Жінка розповіла, що її донька не повернулась додому і не відповідає на мобільний телефон. Поліцейські за годину знайшли дівчинку в одному з торгівельних центрів міста та повернули матері.

— Минулого тижня в поліцію надійшло п’ять звернень про зниклих дітей. Усі вони знайдені, з ними провели профілактичні бесіди та повернули батькам. Відносно дітей неправомірних дій не вчинялось, — повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.