В Голопристанському районі поліцейські затримали двох чоловіків, які підозрюються у збуті наркотичних речовин

5 лет назад 0

Як повідомлялося раніше, в курортному селищі Залізний Порт Голопристанського району екіпаж групи швидкого реагування спільно з працівниками роти поліції особливого призначення зупинили автомобіль «Форд Ескорт» за порушення Правил дорожнього руху. В ході огляду салону автівки працівники поліції виявили в бардачку понад 150 згортків з наркотичною речовиною. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час спілкування з 27-річним водієм поліцейські звернули увагу, що чоловік поводиться дивно. Як згодом з’ясувалося, він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Як розповів начальник Голопристанського відділення поліції Олександр Воропаєв, в ході огляду салону транспортного засобу в бардачку працівники поліції виявили 19 згортків з невідомою речовиною у вигляді пігулок, 20 згортків з невідомою речовиною у вигляді квадратів з малюнками (марки), 75 згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, 40 згортків з кристалічною речовиною білого кольору та сірого кольорів.

Водій та його 26-річний знайомий, який в цей час знаходився в автомобілі, затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Транспортний засіб затриманий на штрафмайданчик, вилучені речовини направлені на дослідження. Поліцейські з’ясовують канали походження та збуту наркотичних засобів. Також встановлюються усі можливі фігуранти, проводяться необхідні слідчі дії.