В Херсоні десять особливих акторів чаювали з професіоналами театру ім. Куліша

7 лет назад 0

5 травня у Херсоні десять особливих акторів театру "Золота маска", створеного при ХМГО "Серце матері", у супроводі своїх матусь зібралися за круглим столом з акторами Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.

Одного з ініціаторів дійства фотохудожник Олександр Андрющенко говорить:

дею інтеграції аматорських акторів з особливими потребами та професійних акторів академічного театру я виношував ще з минулого року. Поділився нею з однодумцями, які мене підтримали. І ось сьогодні ідея почала втілюватися в життя".

«Ви навіть не уявляєте, яке свято зробили для своїх сьогоднішніх гостей! Цікава бесіда у дружній невимушеній обстановці, корисні поради від профі та добра порція гумору, а на завершення, як вишенька на торті, вистава "Труфальдіно" — зробили щасливими десять особливих акторів та іх матусь» — коментує цю подію Андрющенко на своїй сторінці в Фейсбук.

P.S.: Ця зустріч — складова частина соціального фотопроекту Олександра Андрющенка "46+. Я — людина! Я — не синдром Дауна!", який здійснюється в рамках проекту «Інформаційно-просвітницький тур «Кожна дитина особистість», що реалізується ГО «Сонячні діти Херсонщини» в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструється БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» і ГО «Центр «Жіночі перспективи» за фінансової підтримки Європейського Союзу”.