В Херсоні грабіжник пенсіонерки засуджений на 4 роки позбавлення волі

6 лет назад 0

Злочин стався минулого року у Таврійському мікрорайоні. 73-річна жінка поверталася з ринка, раптом до неї підбіг невідомий чоловік, сильно штовхнув і вирвав з рук сумку, в якій знаходилось понад 10 тисяч гривень. Жінка впала на асфальт і сильно вдарилася рукою та головою. Очевидцями злочину стали двоє хлопців, які побігли слідом за зловмисником, наздогнали його та затримали до приїзду поліцейських. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Працівники поліції встановили особу зловмисника, яким виявився 39-річний херсонець, який ніде не працював і був неодноразово судимий за крадіжки, грабежі та незаконне зберігання наркотиків. Сумку з грошима повернули потерпілій.

Затриманий пояснив, що запримітив пенсіонерку ще на ринку, коли вона розраховувалась за покупки. Він побачив, що у жінки є значна сума грошей, тому прослідкував за нею і пограбував.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.