В Херсоні поліцейські встановили особу псевдомінера кредитної установи

6 лет назад 0

Псевдомінером кредитної установи виявився 40-річний житель Херсона. Він повідомив про закладену вибухівку, щоб помститися працівникам установи. Поліцейським знадобилася година, щоб встановити особу правопорушника. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Повідомлення про замінування кредитної установи в Дніпровському районі надійшло в поліцію вчора приблизно о 13:00. На місце події прибули фахівці усіх екстрених служб. З приміщення евакуювали двох працівників. Публічний порядок та безпеку забезпечували 10 поліцейських.

Спеціалісти-вибухотехніки та кінологи півгодини ретельно обстежували приміщення, жодних вибухових речовин не виявили. Повідомлення виявилося неправдивим.

Як повідомив начальник Дніпровського відділення поліції Денис Карімов, поліцейські того ж дня встановили особу псевдомінера. Ним виявився 40-річний херсонець. Чоловік пояснив, що працівники кредитної установи нібито вимагали у нього 2700 гривень, а він їм нічого не винен. Щоб помститися працівникам, він зробив дзвінок про замінування. Наразі чоловік кається у скоєному і пояснює, що не здогадувався про кримінальну відповідальність за такі дії.

Призначено низку експертиз, в тому числі судово-психіатричну, в ході якої буде визначено психічний стан чоловіка під час вчинення злочину.