В Херсоні з’явилась «гаряча лінія» міського голови щодо шкільного харчування

3 года назад 0

У Херсоні анонсували іще одну «гарячу лінію» міського голови Ігоря Колихаєва — щодо проблем із харчуванням у школах.

Першою запрацювала «гаряча лінія» міського управління освіти, куди можна поскаржитись щодо проблем із харчуванням. Надаємо контакти:

49-50-20 (заклади дошкільної освіти) – Олена НЕМЧЕНКО, головний спеціаліст відділу дошкільної освіти;
42-33-37 (заклади загальної середньої освіти) – Ірина НОЗДРІНА, головний спеціаліст відділу з питань виховної роботи та позашкільної освіти.

Також можна написати звернення до Громадської приймальні сайту управління освіти за посиланням.

У свою чергу, Херсонський міський голова Ігор Колихаєв відкрив і свою гарячу лінію шкільного харчування. На неї можна не лише телефонувати, а й надсилати повідомлення — за цим номером закріплені також месенджери WhatsApp, Viber, Telegram.

Телефон Гарячої лінії шкільного харчування: +380500404424

Графік роботи гарячої лінії: з 8.00 до 20.00 по буднях та з 8.00 до 17.00 у суботу.

Міський голова додав: «Я постійно отримую скарги від містян на неякісне харчування у деяких шкільних та дошкільних закладах. Ми посилюємо роботу в цьому напрямку. Контроль за дотриманням норм харчування та його якістю відтепер буде суворий. Зворотній зв’язок із батьками дітей триматимемо через окрему гарячу лінію. Кожен сигнал буде розглянуто і вживатимуться заходи. Звіт щодо звернень за добу лягатиме на мій стіл щоранку», — прокоментував нововведення міський голова на нещодавній нараді з питань харчування.