В Каховці відбудуться дитячі велоперегони “Таврійські велостарти. 2 етап”

3 года назад 0

6 червня Федерація велосипедного спорту Херсонської області запрошує до Каховки на дитячі велоперегони “Таврійські велостарти. 2 етап”. Змагання відбудуться у безпечній зоні – на с/к “Олімпійський”. Початок реєстрації о 09:00.

Як повідомляється на сторінкці «Каховська територіальна громада у Facebook», захід планується провести у форматі дитячого велосипедного свята. Основна мета заходу – пропаганда здорового способу життя та популяризація велосипедного спорту серед дітей.

Згідно регламенту, до участі у велоперегонах запрошуються діти до 14 років. Наймешним учасникам можна змагатися на біговелах. Дистанція для змагань майже для кожного віку своя: від 200 до 900 м.

Сайт для реєстрації та детального ознайомлення із програмою заходу: https://2kids.cycling.ks.ua . Якщо не встигли зареєструватись на сайті, це можна зробити у день старту змагань.

Організатори наголошують, що реєстрацію неповнолітнього на перегони можуть здійснити лише батьки, опікуни чи тренери! Використання шолому під час змагань обов’язкове!