В Олешках рятувальники провели День Нептуна

6 лет назад 0

Вже другий рік поспіль в Олешках проводять День Нептуна. Ось і 12 серпня за громадської ініціативи, при підтримці Олешківської міської ради, рятувальники організували для дітей навчально-розважальну програму, що покликана навчити дітей правилам безпечного відпочинку на воді. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Херсонській області.

У формі квесту діти навчалися правилам безпеки, брали участь у вікторині за призи, розмальовували гіпсові пожежні машини у майстер-класі з хенд мейду. Поводирями у захоплюючій подорожі по знаннях і веселощах стали ведучі від громадської організації «Моє місто Олешки» та надзвичайно професійний Водяний. Не обійшлося на святі і без прикрощів – Водяний полонив Нептуна, але діти разом із рятівниками визволили його.

Яскраві емоції залишили пінна вечірка, водяна завіса від рятувальників. Прикрасили свято дівчата із студії танцю та фітнесу «Глобал Денс». Конкурси, танці, фотозони, солодощі та веселощі стали супутниками літнього свята. Завершила вечірку водяна битва.

Чи корисним було свято покажуть висновки купального сезону. А поки що емоції дорослих та дітей символізують головне – було надзвичайно весело та корисно!