«Ви – Божі ангели на землі», – Оксана Рукавішнікова працівникам медичної галузі

5 лет назад 0

З нагоди відзначення Дня медичного працівника сьогодні, 13 червня, в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі відбувся урочистий захід.

Від Херсонської обласної ради працівників медичної галузі привітала заступник голови Херсонської облради Оксана Рукавішнікова.

«Дорогі наші люди в білих халатах, в чиїх руках щоденно наше життя. Ви – Божі ангели на землі. Лікарі, медсестрички, санітарочки, всі, хто гордо несе звання медичний працівник. Від усього депутатського корпусу Херсонської обласної ради, від всієї територіальної громади Херсонщини щиро вітаю вас із вашим професійним святом. Велике спасибі вам і низький уклін за вашу важку працю, за безсонні ночі, за врятовані життя та врятовані мрії. Так сталося, що ми живемо з вами в час різноманітних реформ, змін в усіх галузях, в тому числі і в медичній. Тож, я бажаю вам витримки, надії і віри в краще майбутнє. Нехай Господь оберігає вас та ваші родини від усіляких бід, нехай дарує вам здоров’я, щастя, радість, любов і кращу долю» , – зазначила заступник голови Херсонської облради Оксана Рукавішнікова.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у справу охорони здоров’я населення області, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника Оксана Рукавішнікова вручила медикам почесні відзнаки.

Так, Почесною грамотою обласної ради нагороджено:

ГУМЕНЮКА Олександра Никифоровича – завідувача акушерсько-гінекологічним відділенням КЗ «Скадовська центральна районна лікарня»;

ДЕРКАЧ Світлану Валеріївну – завідувача Стокопанівського ФАП КНП «Генічеський центр первинної медико-санітарної допомоги»;

СМОЛІЄНКО Світлану Іванівну – завідувача амбулаторно-поліклінічним відділенням Херсонського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом;

ШКАТОВУ Тетяну Серафимівну – завідувача баклабараторією КУ «Херсонський обласний центр служби крові».

Окрім цього, Подяку голови обласної ради оголошено:

БУЛАВІНІЙ Вікторії Олександрівні – лікарю-педіатру КЗ «Херсонський обласний Будинок дитини»;

ВАХНЮКУ Михайлу Андрійовичу – лікарю-хірургу хірургічного відділення КП «Голопристанська центральна районна лікарня»;

ГРИБАКОВІЙ Світлані Яківні – завідувачу жіночої консультації КНП «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка»;

МІНАЄВІЙ Ірині Олександрівні – лікарю-педіатру дільничному Чаплинської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини КНП «Чаплинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».