Відкрилась виставка херсонської майстрині Тетяни Шуляк

5 лет назад 0

У відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова відкрилася виставка творчого доробку талановитої херсонської майстрині Тетяни Шуляк «Розмаїтий мистецький дивосвіт».

Сама назва виставки розкриває всеосяжний та різнобарвний світ захоплень і нескінченний потік ідей та креативу, яким живе, який дарує і яким залюбки ділиться майстриня. Сьогодні пані Тетяна працює вчителем трудового навчання, мистецтва і «Художньої культури» спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 м. Херсона, веде курси кроєння та шиття, майстер-класи, телемайстер-класи.

Численні картини на виставці, написані маслом, – плід фантазій, снів, побаченого чи почутого, але в її самобутній інтерпретації. Вони заворожують позитивною енергетикою, незвичайною життєстверджуючою палітрою та тонким відчуттям міри.

Тетяна Анатоліївна прекрасно шиє, вишиває, але їй завжди цікаві нові техніки рукоділля, знайомство з новими матеріалами, технологіями. Взагалі, в її творчому багажі понад 11 технік. На виставці демонструються лише останні її роботи в техніці бразильської вишивки, папертоль, вовняної акварелі, пейс-арт.

Отож, всіх шанувальників мистецтва запрошуємо завітати до бібліотеки та познайомитись із творчістю нашої надзвичайно талановитої та креативної землячки.