Відпoчинок на трaвневі свята: грaфік вихiдних

7 лет назад 0

Люди звикли нaперед плaнувати свій відпoчинок на трaвневі свята. Це приємні хлoпоти для усіх. У 2017 рoці можна забути про рoботу і відпoчивати з 29 квітня по 2 травня, з 7 травня по 9 травня, пише ВСвіті із посиланням doba.te.ua.

У 2017 році серія днів відпочинку в травні буде проходити в 2 етапи. Виробничий календар визначив для українців такий режим відпочинку:

Свято миру і праці – День міжнародної солідарності трудящих – випадає на перший і другий дні нового тижня, що в сукупності з попередніми вихідними забезпечило громадянам України чотири дні заслуженого відпочинку – 29 квітня (субота), 30 квітня (неділя), 1 травня (понеділок) і 2 травня (вівторок);

Славний і пам’ятний День Перемоги , яке Україна традиційно святкує 9 травня, випав на другий день робочого тижня – вівторок. Наскільки тривалим буде ваш відпочинок, залежить від керівництва. Існує ймовірність того, що за пропуск понеділка доведеться відпрацювати за скороченим графіком у суботу, 06,05,2017 року. Хоча можливо, що більшість організацій не стануть смикати працівників на кілька додаткових суботніх годин. Так чи інакше, ви точно зможете повноцінно відпочити протягом трьох днів – з 07,05 (неділя) 09,05 (вівторок) включно.

Між першими і другими травневими святами залишається забагато робочих днів. Тому тривалих канікул не буде.