Вихідні у Херсоні: перелік заходів на 21-23 вересня

6 лет назад 0

З початком осені цікавих заходів та фестивалів у місті стає все більше. Щоб херсонці не нудьгували й провели час з користю, ми підготували добірку найцікавіших заходів цих вихідних.

Херсонців запрошують на День села Хлібодарівки. Для селян та гостей підготують цікаву концертну програму та спортивні змагання. Кожен бажаючий матиме змогу поласувати польовою кашею та українськими бутербродами. Родзинкою заходу стане херсонський поп-гурт «GENERAL VOICE», який подарує незабутні враження та море позитиву. Святкування планують провести 21 вересня.

На площі біля Палацу молоді і студентів проходитиме ІІ ярмарок успіху та досягнень «Таланти Херсонщини». На учасників очікує виставка виробів народної творчості, велика концертна програма, цікаві фотозони та інтерактивні ігри. Відомо, що на ярмарку завітають найкращі творчі колективи міста й області, які позмагаються за перемогу на головній сцені палацу. Якщо Ви полюбляєте веселощі, чекаємо Вас 22 вересня об 11.00.

У м. Генічеськ на стадіоні «Будівельників» відбудуться змагання з велоспорту на честь пам`яті Валерії Прядка. На захід запрошують професіоналів та аматорів. Вікова обмеженість від 6 до 18 років. Змагання пройдуть 22 вересня о 13.00.

До Херсона завітає Фестиваль Європейського кіно. Кожен бажаючий матиме змогу переглянути 6 представлених фільмів, а згодом поділитися враженням від перегляду. В рамках показу презентують українську стрічку – драму «Рівень чорного» Валентина Васяновича, яка була національним кандидатом на премію «Оскар» за найкращий іншомовний фільм. Кінопоказ запланований на 23 вересня на території бібліотеки-філії 3.