Військові отримали благодатний вогонь та пасхальні подарунки

7 лет назад 0

Сьогодні у Світле Христове Воскресіння голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв разом з отцем Євгеном (Сидоренко) та отцями Сергієм (Чудинович) привезли священний вогонь у військову частину на кордоні з Кримом (Генічеський район).

Нагадаємо, вчора, спільно та за сприянням голови ОДА Андрія Гордєєва священий вогонь з Єрусалиму було доставлено до Херсонщини. Разом з отцем Євгенієм (Сидоренком) очільник області передав його у всі релігійні громади.

Сходження Благодатного вогню це визначне чудо, яке відбувається кожний рік, засвідчуючи безмежну любов Бога до людей, який їм дає знак про своє існування і закріплює віру у безсмертя душі кожної людини, яка є «іскрою Божою». Вважається, що, якщо вогонь не зійде, це стане жахливою ознакою для всього людства, а ті, що знаходиться в храмі, загинуть. Але якщо на нашій планеті буде хоч один праведник, то вогонь буде сходити.

Від свічки до свічки передали священнослужителі Благодатний вогонь бійцям які охороняють мир українців щоночі, як побажання миру та благословення. Крім того очільник області пригостив військових Великодніми куличами та крашанками.

“Два роки тому Україна також була слабкою та виснаженою, але тепер і вона неначе воскресає. І як переможна хода віри Христової розпочалася після його воскресіння, так і впевнений поступ України в майбутнє розгортається на наших з вами очах. В ці дні ми вдячно молимося за кожного, хто береже наш спокій у Великодню ніч, і хто в святковий день стоїть на сторожі миру. Вітаю вас із Великоднем і бажаю миру, достатку, єдності й Божої ласки нашій країні. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!”

Читайте також: Благодатний вогонь передано до Криму