Владислав Мангер: У нас спільна мета – розвиток Херсонщини

5 лет назад 0

Сьогодні голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер підписав меморандум про співпрацю з громадською організацією «Міжнародне об’єднання «Земляцтво Херсонщини».

Підписаний документ є початком спільної роботи, спрямованої на підвищення економічного потенціалу Херсонської області, забезпечення високого рівня соціальної та правової захищеності підприємницької діяльності на території таврійського краю.

«За останні роки діючий склад обласної ради доказав, що працює на розбудову Херсонщини. Нам вдалося всі ті перипетії, які відбуваються на теренах нашої держави та політичній арені, відвести на задній план. І у цьому ми є прикладом для всієї країни, адже у Херсонській обласній раді аж сім партій, проте у нас спільна мета – розвиток Херсонщини. Саме над цим ми працюємо щоденно і сподіваюсь, що підписаний меморандум стане гарним початком подальшої успішної співпраці» , – зазначив Владислав Мангер.

Відзначив ефективну роботу Херсонської обласної ради та окремо її голови і президент ГО «Міжнародне об’єднання «Земляцтво Херсонщини». За розбудову Херсонщини та вірну службу рідному краю Юрій Гусєв нагородив Владислава Мангера почесною відзнакою «За заслуги перед громадою».

Юрій Гусєв поділився, що за цей рік «Земляцтву Херсонщини» вдалося підписали п’ять меморандумів, зокрема з компанією «П’ятий елемент», Каховським заводом електрозварювального устаткування, головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Гордєєвим.

«Сьогодні ми підписали меморандум з головою Херсонської обласної ради Владиславом Мангером. Впевнені, що наша спільна діяльність принесе користь усій херсонській громаді» , – висловив сподівання Юрій Гусєв та запросив Владислава Мангера приєднатися до святкування днів Херсонщини, які пройдуть навесні у Херсонському будинку на території Національного музею народної архітектури та побуту України, що знаходиться в с.Пирогів Київської області.

Відзначимо, сьогодні ГО «Міжнародне об’єднання «Земляцтво Херсонщини» проводить реконструкцію Скадовського будинку, що знаходиться в музеї під Києвом. У ньому ж планують створити музей херсонського земляцтва.