Вражаючий світський раут: презентація нового BMW Х5 в Херсоні!

5 лет назад 0

15 грудня у Херсоні відбулося найяскравіша та феєрична презентація абсолютно нового кросовера BMW X5. Вихід у світ цього «баварця» був ефектний. Доказ тому — вражаючий світський раут в Виноробному Господарстві Князя П.Н. Трубецького – єдине зі збережених історичних виноробних маєтків України. Це місце, де здійснилася зустріч двох великих історичних брендів.

Офіційний дилер BMW «Центр Херсон» презентував престижний абсолютно новий позашляховик BMW X5. Подія привернула увагу більше 500-от херсонців, шанувальників бренду.

У ресторації  шато всіх гостей, постійних клієнтів, чекав гостинний прийом, приємна жива музика та таємниче прихований велвеличний Х5 .

В кожному куточку шато таїлося нове відкриття у дусі інноваційного BMW, що було цікаво досліджувати гостям.

Кожен друг родини BMW знайшов для себе захоплення за інтересом: експозиційна зона з різноманітними видами зброї, арт-простір з незвичайними картинами, дегустація елітних сирів та екзотичних фруктів.

Унікальним для Херсонщини стали ритми барабанщиків «Rhythm Men». Вони вражали драйвом, неповторною технікою гри та світлодіодними костюмами.

І з цієї хвилини час немов прискорився … раптом вулицю заповнив густий туман — клубочеться по підлозі, холодні фонтани — по черзі виривається вогненний потік іскор, та в світлі прожекторів перед глядачами виник винуватець торжества — BMW Х5.

Лідерські якості абсолютно нового BMW Х5:

  • Ви шанувальник бездоріжжя, адреналіну, постійної зміни умов: то пісок, то бруд, то траса?

Абсолютно нова повна адаптивна пневмопідвіска із змінним кліренсом + / 4 см . Чекали правда? Раніше у BMW X5 була тільки задня пневмопідвіска Зараз, G05 — це безумовно інший автомобіль, спробуйте, дуже вражає.

Саме для Вас BMW X5 обладнаний пакетом Off Road — 4 режими їзди по бездоріжжю: пісок, гравій, каміння, сніг і блокування міжосьового диференціала.

  • Намагаєтеся уникати нічних поїздок через погану видимість розмітки та знаків?

Для Вас чудова новина. BMW X5 оснащений адаптивними лазераними фарами , що «б'ють» до 600 м. А система нічного бачення з тепловізором і динамічним підсвічуванням об'єктів ідентифікує пішоходів і машини. На нічній трасі корисний такий прилад, щоб виявляти людей і тварин, та щоб надалі не зліпили.

  • Нервуєте, коли дружина бере Ваш автомобіль? Не варто!

BMW X5 оснащений електронними помічниками Driving Assistant Professional, Parking Assistant Professional. Що це означає? Пакет " Асистент водіння" включає в себе систему стеження за розміткою, систему попередження про зіткнення, систему управління дальнім світлом і індикатор обмежень швидкості. З «Асистентом парковки» все просто: знайдіть місце, включіть задню передачу, приберіть руки з рульового колеса — і Ваш BMW X5 зробить все за Вас. І ще одна «родзинка» — автомобіль «запам'ятовує» останні 50 м. шляху, та сам може повернутися тим самим маршрутом назад на 50 м. Таким чином, Ви можете сконцентруватися на головному — задоволенні за кермом..

  • Такого Ви точного не бачили: обробка ручки селектора передач, шайби iDrive, кнопки Star-Stop і регулятора гучності кришталем Swarovski.

Панормний скляний дах з динамічним підсвічуванням «Sky Lounge» тепер не тільки в luxury 7 серії, але і в BMW X5. Для справжніх поціновувачів мистецтва.

  • Набрид холод, хочеться тепла і затишку?

Сідайте за кермо BMW Х5 з посиленною шумоізоляція (що б абстрагуватися від навколишнього середовища) і включайте підігрів підлокітників, керма і всіх сидінь для Ваших друзів. Кава або чай завжди будуть гарячими — підстканик з підігрівом (і охоложденням).

  • Подорожі, відрядження?

Речі не будуть «літати» по всьому багажнику, в новому BMW X5 є сервопривід горизонтальною і вертикальною шторкою , автоматичні ребра антиковзання в підлозі.

Про новинки, яких раніше не було в класі SUV BMW: іонізатор повітря і система ароматизації повітря Ambient Air, Apple Car Play і ключ BMW c дисплеєм.

«Ми провели дійсно грандіозний захід в стилі BMW «Центр Херсон». Герой вечора — BMW X5 — гідний такого прийому. Ми вже відчули підвищений інтерес до G05, і сподіваємося, що незабаром на херсонських дорогах з'явиться більше щасливих володарів. Також хочу висловити подяку гостям і партнерам заходу, котрі відвідали нашу презентацію», — Дмитро Могірев, директор BMW «Центр Херсон».

Офіційний дилер BMW «Центр Херсон» запрошує на тест-драйв за адресою: м Херсон, Миколаївське шосе, 54. Тел .: 050 318 6001.

Придбати автомобіль Ви зможете в BMW «Центр Херсон». Зробити це стало простіше завдяки спеціальним умовам:

— Кредитування до 7 років;

— Лізинг під 0%;

— Обмін Вашого автомобіля на новий за програмою BMW Premium Selection;

При цьому Ви можете скористатися унікальним пакетом додаткових опцій, а також захоплюючим світом аксесуарів BMW Lifestyle.

 

П артнери заходу:

Партнер компанія «АХА Страхування» — лідер автострахування в Україні! Європейська якість сервісу, гарантовані виплати. 94% клієнтів АХА задоволені рівнем обслуговування в компанії. «АХА Страхування»: міняємо стандарти.

Креді Агріколь Банк — сучасний універсальний банк, який є частиною провідної фінансової групи в Європі — CredIt AgricOle Group. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch і лідерські позиції в рейтингах стійкості банків.

Партнер «П'ятий океан». з 2006 року надихає успішних людей на прекрасні подорожі. Для нас туризм — це не тури, а люди. Ми говоримо про яскраві особистості і їх емоціях. Туризм, в якому люди грають головну роль, — так би ми назвали те, чим займаємося. П'ятий океан — збирай моменти а не речі

Партнер і талійський бренд DeLonghi — це інноваційні технології та творчі ідеї, італійські традиції, їх цінності. Це краса і практичність, новітнє і класичне. Характер бренду — душа сучасного світу, який прагне зберегти найкраще, створити нове.

Партнер магазин «Світ годинників», один з найбільших у м. Херсон! Широкий спектр сертифікованої продукції за доступними цінами! До новорічних свят, по справжньому новорічні знижки ! Чекаємо Вас у гості!

Партнер мережа магазинів зброї ОХОТА більше 16-ти років на ринку роздрібної торгівлі товарами для полювання, риболовлі та активного відпочинку. ОХОТА вже давно стала вибором мисливців та спортсменів по всій Україні. У них ви можете знайти високоякісну і ексклюзивну зброю і боєприпаси, одяг з інноваційних матеріалів. Кожні два місяці проводиться Охота_сезонна_гра, де за останні два роки було подаровано більше 8 рушниць. Охота є лідером в Україні по кількості проведення турнірів з стрільби. Окрім цього найкращі інструктори готові навчити кожного практичній стрільбі з гладкоствольної, нарізної, травматичної зброї в охота_школа.

Партнер ювелірна компанія «Камелія». Камелія 22 року на ринку ювелірних прикрас. Представляє вашій увазі, стильні колекції ювелірних прикрас з золота та срібл. На даному заході Камелія представила колекцію прикрас з діамантами.

Партнер херсонський художник Костянтин Терещенко . Монументальна графіка і живопис виконані в жанрі магічного реалізму, що зачіпають деякі нюанси людського буття або що можна побачити закритими очима.

Партнер «Сирне Королівство» — це мережа магазинів голландських сирів сімейного типу, з більш ніж 100 видів сиру з усієї Європи, де Вас познайомлять з багатющою культурою споживання сиру, розкажуть все про різні види сиру, їх історії і легенди, також Вас навчать їх поєднувати з фірмовими соусами , винами і звичайно ж дадуть все спробувати. У цьому Королівстві Вас завжди чекає повний спектр найтепліших почуттів!

Партнер магазин елітного алкоголю і делікатесів «Терруар».