Враження херсонської журналістки від роботи фан-зони «Евробачення»

7 лет назад 0

Три дня тому було відкрито херсонську фанзону біля кінотеатру "Ювілейний", а вже набралося немало яскравих вражень від неї. Приємно вразили чудовими виступами херсонські ВІА — "Friends", "GeneraІ voice", "Город неспящих" — оригінальні аранжування, варіації на теми народних і популярних сучасних українських пісень. Незважаючи на дощ, молодь разом з музикантами співала популярні українські хіти і витанцьовувала так хвацько, що не утримувалися і меломани старшого віку. А нам казали, що у нас немає достатньо української музики, щоб культивувати українське музичне мистецтво! Проросійські вигадки! Цілі сім’ї з дітьми відзначали відкриття київського "Євробачення" у фан-зоні нашого надзвичайно музичного Херсона!

А наступного дня головний майданчик вболівальників "Євробачення" біля "Ювілейного" був у розпорядженні дітей — музиканти влаштували для них дискотеку… Насиченою виявилася програма на херсонській єврозоні і вчора, 11 травня. Херсонська юнь розважала меломанів виступом вокальної студії "Унісон", що славиться обдарованими вокалістами.

Продовжилося святкування другого дня «Євробачення» дитячою дискотекою від робота Роббі і музичною програмою за участю популярних херсонських колективів та діджеїв. А вже з 22-ї години розпочалася трансляція київського «Євробачення». З великого, гарно облаштованого екрану, з виразним звуком, на свіжому повітрі, під весняним небом.

Можна було б ще ділитися враженнями від нашої єврозони, але меломанам краще самим приходити щовечора до "Ювілейного" і особисто насолоджуватися яскравими концертними програмами, що передуватимуть трансляції "Євробачення" з Києва… Під весняним небом, на свіжому повітрі, настояному на п’янких ароматах травневого буйноцвіту… Головний розпорядник фанзони — режисер Херсонського облмуздрамтеатру Сергій Новачук обіцяє ще немало цікавого. З програмою роботи фан-зони у Херсоні можна ознайомитись за посиланням.