Взято під варту 57-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні замаху на вбивство власника будинку

4 года назад 0

За процесуального керівництва Херсонської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство.

Зокрема йдеться про подію, що сталася 22 травня поточного року у місті Херсоні. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Херсонської області.

Установлено, що 57- річний підозрюваний ввечері перебував у потерпілого вдома, в якого винаймав кімнату у будинку. У ході конфлікту підозрюваний схопив ніж та вдарив ним власника пошкання не менше чотирьох разів у різні ділянки тіла. Після цього непритомного господаря зловмисник скинув у підвал. Врятувати життя чоловіка вдалося завдяки своєчасно наданій медичній допомозі.

На цей час фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст.115 КК України (замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, не доведений до кінця з причин, які не залежали від волі особи, яка виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця).

За клопотанням прокурора судом підозрюваному обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою.

За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Досудове розслідування триває.