У Бериславському районі поліцейські вилучили у місцевого жителя особливо небезпечний наркотик «крокодил» і понад 300 кущів конопель

4 года назад 0

Оперативники Бериславського відділу поліції отримали інформацію, що місцевий житель зберігає у себе вдома наркотичні засоби. Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили особливо небезпечний наркотик дезоморфін, так званий «крокодил», а також посів конопель. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Бериславського відділу поліції Роман Панасюк, в ході санкціонованого обшуку в будинку підозрюваного поліцейські знайшли велику кількість шприців з наркотичною речовиною, пігулки, хімічні засоби і посуд, які використовувалися для виготовлення наркотичного засобу дезоморфін.

Підозрюваний раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Чоловік пояснив, що варив наркотичний засіб і вирощував коноплі нібито для власного вживання. Наразі ця інформація перевіряється. Вилучені наркотики направлені на дослідження.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст.310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Слідство триває.