У Бериславському районі поліцейські затримали наркозбувальника

6 лет назад 0

З початку року поліція Херсонщини виявила 209 наркозлочинів, з яких 78 – це факти збуту наркотиків. З незаконного обігу поліцейські вилучили понад 43 кг наркотичних засобів, психотропних речовин, в тому числі амфетамін. Нещодавно в одному з населених пунктів Бериславського району поліцейські задокументували факт збуту канабісу 30-річним чоловіком. Він продавав наркотики місцевим жителям, а власний будинок облаштував під наркопритон. Як повідомив заступник начальника Бериславського відділу поліції Ігор Усенко, поліцейські провели санкціонований обшук в будинку чоловіка. У шафі виявили пакетики з канабісом та саморобні пристрої для куріння коноплі.

Усе вилучено та направлено на експертизу.

Зі слів зловмисника, канабіс він купував як для власного вживання, так і з метою перепродажу. Оперативники встановлюють канал постачання чоловіку наркотиків.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області