У Бериславському районі поліцейські затримали викрадачів музичного обладнання

5 лет назад 0

У Бериславському районі з дому культури його працівник зі знайомим викрали музичне обладнання. Вночі чоловіки зламали замки вхідної двері будинку культури та винесли діджейський пульт, професійні підсилювачі та мікшери. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У поліцію із заявою про крадіжку звернулася директор будинку культури. Вона розповіла, що вранці прийшла на роботу і виявила пошкодженні замки та зникнення музичного обладнання.

Поліцейські опитали можливих свідків і з’ясували, що до злочину може бути причетний хтось із працівників установи. Під час перевірки під підозру потрапив 20-річний акомпаніатор та його 19-річний товариш. В будинку працівника оперативники провели санкціонований обшук і вилучили викрадене обладнання. Підозрюваний пояснив, що потребував грошей та хотів продати викрадене за 16000 гривень.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального Кодексу України "Крадіжка". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.