У Генічеському районі під час ліквідації пожежі виявлені два обгорілі тіла чоловіків

6 лет назад 0

27 квітня о 05:14 до Служби порятунку Генічеського району надійшло повідомлення про те, що горить приватний житловий будинок на вул.Миру в с. Новий Азов. За попередньою інформацію у зачиненому будинку могли знаходитися двоє чоловіків 1962 і 1978 років народження. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Херсонській області.

На час прибуття весь будинок був охоплений полум’ям. Зі слів одного з сусідів саме він виявив пожежу, коли повертався з риболовлі. Спершу виходив дим з димаря будинку і за кілька хвилин з під-даху. Чоловік почав стукати у вікна, які були вже гарячими, і побачив дим в помешканні. Намагаючись зайти до будинку, зрозумів, що це небезпечно. Тоді й попросив іншого сусіда зателефонувати за номером «101».

Діставшись до місця надзвичайної події вогнеборці невідкладно приступили до гасіння і лише о 10:34 на площі 80 кв.м локалізували пожежу. Під час її ліквідації було виявлено два обгорілі тіла, якими можуть бути чоловіки, які проживали в цьому будинку. Зі слів сусідів небіжчики постійно вживали спиртні напої і курили. Ймовірна причина пожежі – куріння у ліжку.