У Генічеську поліція затримала чоловіка, який ледь не вбив співмешканця матері

4 года назад 0

Злочин стався в одному з приватних будинків міста Генічеськ. В поліцію надійшло повідомлення з лікарні, що туди доставлено 48-річного чоловіка з ножовим пораненням в область спини. Наразі стан його здоров’я задовільний. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Слідчо-оперативна група Генічеського відділу поліції виїхала за місцем проживання потерпілого. У будинку знаходилась його 54-річна співмешканка у стані алкогольного сп’яніння. Вона пояснила, що вживала спиртні напої разом з співмешканцем та сином, потім між чоловіками виник конфлікт під час якого син вдарив потерпілого ножем у спину. Жінка викликала «швидку», а син продовжив вживати спиртні напої.

Як повідомив начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, наразі 36-річний чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).