У Голопристанському районі дві жінки побилися через чоловіка

5 лет назад 0

У Голопристанське відділення поліції зателефонувала жителька одного з сіл. Вона повідомила, що біля каналу відбувається бійка між двома жінками, є поранена. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події слідчо-оперативна група виявила 28-річну потерпілу, у неї було проникаюче ножове поранення грудної клітини. Її госпіталізували в лікарню, загрози життю немає.

Зловмисницею виявилася 53-річна жінка. Свої дії вона пояснила тим, що поранена гуляла з її чоловіком і намагалася зруйнувати її родину. Коли розмови з чоловіком ні до чого не призвели, жінка вирішила поговорити з суперницею, призначивши їй зустріч за межами населеного пункту. Але мирної розмови не вийшло, почалася бійка, в результаті якої зраджена жінка вдарила суперницю ножем.

Наразі зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Попередньо встановлено, що жінка раніше притягалася до відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, після чого проходила лікування у психіатра. Як повідомив начальник Голопристанського відділення поліції Олександр Воропаєв, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.