У Голопристанському районі поліцейські затримали підозрюваного у смертельному побитті сусіда

5 лет назад 0

Злочин стався в одному з сіл Голопристанського району. У відділення поліції надійшло повідомлення про бійку між сусідами. На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло 52-річного чоловіка. Попередня причина смерті – черепно-мозкова травма. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції встановили, що на подвір’ї потерпілого у нього виникла бійка з 45-річним сусідом через давній конфлікт за землю. Спочатку між собою посварилися і побилися їх дружини, а потім їм на допомогу прийшли чоловіки.

Зі слів сусіда, під час бійки потерпілий впав на землю і вдарився головою об бетонний виступ. Господар помер ще до приїзду «швидкої». Остаточна причина смерті стане відома після висновків судово-медичної експертизи.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.