У Херсоні комунальна установа нарешті знайшла собі приміщення

7 лет назад 0

У соцмережах депутат Херсонської обласної ради Володимир Шадрін повідомляє про те, що обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" нарешті здобула приміщення:

"Нарешті Комунальна установа ХОЦФЗН «Спорт для всіх» здобула своє постійне місце розташування — в стінах Херсонського вищого училища фізичної культури за адресою: м. Херсон, вул. Калнишевського (колишня вул. Чекістів), 2А", — повідомляє депутат.

"Згідно п. 10 Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропозиції розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів від 04.10.1995 № 786, визначено, що розмір річної орендної плати за оренду нерухомого майна бюджетними організаціями, що утримуються за рахунок державного бюджету, державними та комунальними закладами охорони здоров'я, музеями, які утримуються за рахунок державного та місцевих бюджетів, державними науково-дослідними установами, навчальними закладами становить 1 гривню. Сплачувати близько 4 тис. грн. на місяць за оренду офісу у близької родички ніхто вже не буде і, всіма можливими засобами, намагатись довести, що це є раціональним використанням бюджетних коштів". — зазначає Володимир Шадрін.