У Херсоні патрульні затримали ймовірних грабіжників

6 лет назад 0

Вчора близько 21-ї години патрульні отримали виклик про грабіж. Заявник повідомляв, що неподалік від університету на вулиці Миру його побили двоє невідомих. Молодики відібрали в потерпілого мобільний телефон, годинник та гроші. Хлопець детально описав нападників. Усім екіпажам негайно передали орієнтування. Інспектори розпочали огляд території. На парковці ТРЦ на Бериславському шосе поліцейські помітили схожих за описом молодиків. Ті побачили патрульний автомобіль і кинулись навтьоки. Інспектори наздогнали їх та затримали. Заявник їх упізнав. Під час поверхневої перевірки у хлопців виявили годинник та мобільний телефон, які належали потерпілому, а також переносний зарядний пристрій (Power bank).

Під час опрацювання виклику поліцейським надійшла інформація про бійку в парку розташованого поруч університету. Заявник розповів, що двоє невідомих, схожих за описом на затриманих, побили його, повалили на землю й відібрали схожий переносний зарядний пристрій. На місце викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції.

За фактом події відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років). Ведуться слідчі дії.