У Херсоні перевіряли «псевдотаксистів»

4 года назад 0

Вчора спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із херсонськими патрульними відділу безпеки дорожнього руху та співробітниками Укртрансбезпеки провели черговий рейд по легалізації діяльності осіб, які надають послуги із перевезення пасажирів без дозвільних документів у м. Херсоні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Контрольно-перевірочні заходи учасники рейду провели у центрі міста по вулиці Небесної Сотні та на вулиці Нафтовиків. За здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів на трьох недобропорядних водіїв було складено протоколи про адміністративну відповідальність. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 — 34000 гривень.

Також під час спілкування із одним з водіїв податківцям довелося викликати поліцію, яка затримала «псевдотаксиста» та направила до медичного закладу для проходження огляду у зв’язку з підозрою алкогольного/наркотичного сп’яніння.

Останню крапку в цій справі незабаром поставить суд. Перевірки з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці тривають.