У Херсоні поліцейські та працівники СБУ затримали підозрюваних у збуті амфетаміну

6 лет назад 0

У Херсоні працівники слідчого управління обласного главку поліціїспільно з працівниками управління СБУ в Херсонській області затримали двох чоловіків під час збуту особливо небезпечного наркотику. Правоохоронці задокументували факти незаконного збуту психотропної речовини — амфетаміну на суму понад 20000 гривень, зазначили у прес-службі поліції.

Як розповів заступник начальника Головного управління Національноі поліціїв Херсонській області Микола Вербицький, попередньо встановлено, що двоє херсонців (36 та 39-років) займались виготовленням та збутом амфетаміну на території м.Херсона та м.Миколаєва. Наркотик вони виготовляли в домашніх умовах у квартирі одного з фігурантів справи.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Наразі проводяться обшуки в обласному центрі та м.Миколаєві та інші першочергові слідчі дії.