У Херсоні поліцейські та працівники соціальної служби допомогли жінці з дитиною, які жили на вулиці

4 года назад 0

Подія сталася в Херсоні у районі автовокзалу. В поліцію зателефонували працівники соціальної служби і повідомили, що до них звернулися небайдужі громадяни і попросили допомогти жінці з маленькою дитиною, які жили на вулиці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП разом з соціальною службою прибули на місце. В районі автовокзалу знаходилася 30-річна жінка разом зі своєю 4-річною донькою. Жінка розповіла, що приїхала в Херсон з Білозерського району після того, як співмешканець вигнав її з дому. В місті вона хотіла розпочати нове життя, але роботу не знайшла і не змогла орендувати житло. Тож вимушена була жити з донечкою на вулиці, адже рідних у неї немає, жінка є сиротою. Вона пояснила, що у неї залишалися кошти лише на їжу. Ночували з донькою на вулиці, намагалися ховатися, щоб люди не звертали на них увагу.

Поліцейські та соціальні працівники не залишили жінку з дитиною наодинці з бідою. Їм знайшли тимчасовий прихисток у знайомих, забезпечили проїзд на автобусі до місця призначення. Також з жінкою буде підтримуватися зв'язок, їй дали телефони та адреси організацій, які надають психологічну, юридичну і соціальну допомогу.