У Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві сусіда

5 лет назад 0

Злочин стався у смт Антонівка на ґрунті давнього конфлікту. Підозрюваний затриманий. Йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Поліцейські попередньо встановили, що у сусідів був цивільно-правовий спір відносно розподілення території суміжного двору. Підозрюваний, вживши спиртні напої, посварився з 77-річним сусідом, взяв рушницю та наніс йому смертельне поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Через деякий час, визнавши скоєне, зловмисник звернувся до мешканця іншого сусіднього будинку, аби той викликав поліцію. Співробітники Дніпровського відділення поліції провели огляд місця події та встановили обставини смерті. Підозрюваному 52 роки, раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.

Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).