У Херсоні поліцейські затримали жінку-наркодилера

6 лет назад 0

Працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Херсонській області під процесуальним керівництвом Херсонської місцевої прокуратури затримали 57-річну жінку, яка виготовляла та розповсюджувала наркотики на території Херсона. Під час санкціонованого обшуку в її квартирі вилучили наркотичні речовини на суму понад 80 тисяч гривень.

В ході проведення санкціоно ваного обшуку за місцем проживання підозрюваної працівники поліції виявили та вилучили 300 мл ацетильованого опію, 100 мл ангідриду оцтової кислоти, близько 200 пігулок «Дімедролу», обладнання для виготовлення наркотиків та 30 тисяч гривень, отримані від злочинної діяльності.

За словами начальника управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Андрія Денисьєва, поліцейські з’ясували, що жінка виготовляла наркотики в домашніх умовах і надалі розповсюджувала їх методом закладок. Також оперативники перевіряють інформацію про її причетність до постачання ацетильованого опію у виправні заклади міста Херсона.

Наразі підозрювана затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області