У Херсоні пройшов найбільший книжковий фестиваль півдня України

4 года назад 0

Справжнє свято книги подарував херсонцям ІV Південний фестиваль “Книжковий Миколай”.

Вже другий рік поспіль на захід приходить з мамою маленька Анастасія, щоб обрати нові книжки для своєї домашньої бібліотеки. Дівчинка поділилась, що дуже любить читати, і саме завдяки фестивалю “Книжковий Миколай” вона має у своїй колекції 5 книг.
Сьогодні бібліотека Анастасії поповнилася ще двома книгами.

Загалом упродовж трьох днів херсонці мали змогу не лише придбати видання на будь-який смак, а й зустрітися з письменниками із різних куточків України.
За підтримки Херсонської облдержадміністрації організатори фестивалю підготували для всіх гостей цікаву програму: виставку-продаж книжкової продукції, презентації видавництв, автограф-сесії з письменниками, різні майстер-класи, інтерактивні ігри та розваги.

Цього року на фестиваль завітало багато авторів з різних регіонів України, серед яких лауреати премії «Коронація слова». Свою книжкову продукцію представили 40 українських видавництв.

Крім того, відбулися творчі зустрічі та автограф-сесії письменників з учнівською та студентською молоддю.

Фестиваль подарував учасникам величезний заряд позитивної енергетики, дозволив насолодитися звучанням української мови і став справжнім святом для поціновувачів літератури.