У Херсоні рятувальники гасили пожежу в лазні

7 лет назад 0

20 квітня о 14:55 до диспетчерської служби Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Херсонській області зателефонувала жителька селища Степанівка міста Херсона і повідомила про те, що на її подвір’ї на вулиці Виноградній горять домашні речі в допоміжній споруді. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

За вказаною адресою виїхав черговий караул 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Суворовського району. По прибуттю до місця надзвичайної події вогнеборці невідкладно приступили до гасіння. Через сильну задимленість пожежні працювали у засобах захисту органів дихання. Завдяки злагодженим діям рятувальникам вдалося о 15:20 локалізувати пожежу, а о 17:20 на площі 20 кв.м ліквідувати остаточно.

На ліквідації пожежі працювало 4-и чоловіки особового складу і 2-і одиниці техніки. Причина займання в споруді встановлюється. Як повідомив власник споруди у ході з’ясування обставин події, він переобладнав споруду під лазню і затопив в ній піч, залишив її без нагляду і пішов у домашніх справах. Через якийсь час чоловік побачив дим і спробував самотужки загасити загоряння. Однак, без допомоги професійних рятувальників не обійшлося. Дружина зателефонувала до Служби порятунку за номером «101».