У Херсоні ще одну лікарню перепрофілювали для лікування хворих на коронавірус

3 года назад 0

У Херсоні міську клінічну лікарню імені Є. Карабелеша розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби, перепрофілювали для лікування хворих на коронавірус.

Про це повідомляється на сайті медичного закладу.

У лікарні вже перепрофілювали ліжковий фонд для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу, створили 8 медичних команд для надання допомоги пацієнтам із підозрою або встановленим захворюванням. Медичні команди, які працюватимуть у інфекційному відділенні, забезпечені засобами для дезінфекції, індивідуального захисту та медикаментами.

Також лікарня отримала три нові автомобілі марки "Рено", придбаних за рахунок коштів НСЗУ для боротьби із пандемією.

Про те, що лікарня розпочинає прийом хворих на коронавірус, на своїй сторінці у Facebook написав і керівник департамету охорони здоров'я Херсонської облдержадміністрації Віктор Короленко.

"Лікарня їм. Є. Карабелеша розпочинає прийом хворих на COVID. Таким чином, уже чотири лікарні в м. Херсон приймають хворих із коронавірусом. Дякую усім медичним працівникам за їх нелегку роботу. Готуємо і інші заклади", — повідомив Віктор Короленко.