У Херсоні – вибори, горять машини

5 лет назад 0

Небезпечні вибори. В останній день передвиборчої агітації в Херсоні гаряче по-справжньому. Посеред дня у центрі міста на вулиці Суворова 31, невідомі підпалили машину. За чотири хвилини на місце події прибули 2 одиниці рятувальної техніки та 9 працівників Головного управління ДСНС Україні в Херсонській області. За 20 хвилин пожежу вдалося ліквідувати, проте автівка згоріла вщент.
За словами очевидців, невідомі не зупиняючи власної автівки з напіввідкритих дверей кинули пляшку з бензином. Запальна суміш потрапила на капот автомобіля, внаслідок чого зайнявся двигун. Власнику згорілої машини тут же обробили опіки на руках. Від коментаря чоловік відмовився.
Черговою жертвою виборів стала BMW X5. За дивним збігом обставин поруч стояла ідентична за маркою, моделлю та кольором машина дружини кандидата у народні депутати України та відомого на Херсонщини фермера Сергія Рибалка.
Олена Олександрівна розповідає, напередодні їх родина отримала погрози про вбивство. Проте значної уваги не приділили. Вважали, що це черговий хід брудних PR-технологій опонентів Сергія Рибалко.