У Херсоні з парку Слави прибрали незаконний паркан

3 года назад 0

За тиждень, з 10 по 14 травня, в Херсоні прибрали один незаконно встановлений кіоск і паркан. Про це прозвітував заступник міського голови Володимир Пепель.

На вимогу інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом Херсона підрядною організацією демонтовано самовільно встановлений паркан, який розташований в парку Слави, в районі бібліотеки ім. Олеся Гончара. Також демонтовано без дозвільних документів кіоск із продажу кави на зупинці громадського транспорту «Спорткомплекс» на вулиці Шенгелія.

На скаргу мешканців житлових будинків, за адресами: вулиць Маяковського, 4 та Бориса Мозолевського, 3, стосовно самовільно встановлених металевих парканів інспекцією підготовлено та подано проект рішення на виконавчий комітет Херсонської міської ради щодо демонтажу зазначених парканів, які встановлені без проєктно-дозвільної документації.

За встановлення тимчасової споруди без проектно-дозвільної документації Black berry, розташованої за адресою вул. Белінського, 6 інспекцією підготовлено та подано документ на виконавчий комітет щодо демонтажу зазначеної тимчасової споруди.