У Херсоні за минулу добу поліцейські знайшли та повернули додому двох неповнолітніх дівчат

5 лет назад 0

Півгодини знадобилося працівникам відділу ювенальної превенції, щоб встановити місцезнаходження двох неповнолітніх дівчат. Обидві зникли у різний проміжок часу в Дніпровському районі міста Херсона. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Першою в поліцію звернулася матір 14-річної школярки. Жінка повідомила, що телефонувала доньці приблизно о 21:00 і та сказала, що йде додому і буде за 15 хвилин. Мати чула розмову доньки з невідомим чоловіком. Коли за півгодини школярка не повернулася і на дзвінки не відповідала, схвильована жінка негайно звернулася в поліцію. Щойно поліцейські почали проводити розшукові заходи, як за півгодини дівчина повернулася додому. Вона пояснила, що на вулиці зустріла знайомого хлопця і весь час з ним розмовляла. Зі школяркою все добре.

Того ж дня близько опівночі в поліцію зателефонувала матір 15-річної херсонки. Жінка розповіла, що донька пішла на навчання ще вранці, потім зателефонувала ввечері і сказала, що буде з друзями. Жінка чула у слухавці голоси невідомих чоловіків, тому захвилювалася. Поліцейські відпрацювали місця, які відвідувала дівчина. Патрульні виявили її в компанії друзів. Вони сиділи на лавочці, з неповнолітньою було все добре. Поліцейські провели дівчину додому.