У Херсоні затримано підозрюваного у двох пограбуваннях

6 лет назад 0

Ввечері, приблизно о 21:30, у Дніпровське відділення поліції звернувся 24-річний херсонець. Він розповів, що навпроти університету до нього підійшли двоє невідомих. Один з них побив заявника і відібрав у нього мобільний телефон та гроші. Через 20 хвилин надійшла аналогічна заява від 19-річного хлопця, у якого один з невідомих відібрав зарядний пристрій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпілі описали прикмети зловмисників. Орієнтування були передані пішим патрулям та екіпажам патрульної поліції Херсонської області. Патрульні поліцейські разом із заявником перевіряли територію торгівельного центру і потерпілий упізнав зловмисника та його друга. На місце прибула слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

Як повідомив заступник начальника слідчого відділення Дніпровського відділення поліції Денис Лелюк, у 18-річного хлопця, якого упізнав заявник, поліцейські вилучили усі речі потерпілих. Другу зловмисника лише 17 років. Підозрюваний пояснив, що мобільний телефон та зарядний пристрій потерпілих він нібито придбав у незнайомого.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).