У Херсонській області зафіксували три нових випадки COVID-19

4 года назад 0

Станом на ранок, 9 квітня, в Херсонській області 18 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Загалом в Україні на 09:30 виявлено 1892 випадків коронавірусу, з них 57 летальні, 45 людей одужали.

Серед хворих 59-річний медичний працівник з Олешківського району, яка контактувала з раніше встановленим хворим на коронавірус. Жінка госпіталізована в обласну інфекційну лікарню. Стан – середньої тяжкості. Підключення до апарату ШВЛ не потрібно.

А також жінка 49 років і її 12-річний син з Голопристанського району, які також контактували з раніше виявленим хворим на COVID-19. Зараз вони знаходяться на самоізоляції. За ними встановлено щоденний нагляд лікарів.

Натомість є і гарна новина. Сьогодні мають виписати з лікарні жительку Генічеська, у якої виявили перший випадок зараження коронавірусом. Їй повторно зробили дослідження методом ПЛР на COVID-19. Результат негативний.

Географія поширення коронавірусної інфекції на території Херсонщини:

м.Херсон – 7 випадків

Генічеськ – 1 випадок

Олешки – 3 випадки (1 летальний)

Голопристанський район – 4 випадки

Чаплинський район – 1 випадок

Нова Каховка – 2 випадки.

Нагадаємо, з 6 квітня в Україні запрацювали нові обмеження карантину, за порушення яких штраф від 17 тис. грн до 34 тис. грн.

Залишайтеся вдома! Самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування!